Despre noi

Profilul companiei

PROXIMUS Broker de Asigurari este un broker de  asigurare independent cu capital local ce opereaza in Romania. Datorita experientei acumulate in timp  si relatiei de colaborare cu asiguratorii putem oferi clientilor nostri solutii de  control si diminuare a riscurilor ,  solutii tehnice de administrare eficienta a asigurarilor.

La PROXIMUS Broker de Asigurari gasiti cele mai rentabile oferte pentru asigurari de orice fel (Raspunderi Civile Auto, Raspunderi civile fata de terti pentru diverse lucrari, Asigurari Auto tip CASCO, Asigurari de Marfa tip CMR, Asigurari Medicale de Calatorii in Strainatate, Asigurari Risc Managerial, Asigurari Cladiri si continut tip Property, Asigurari Utilaje de orice fel). Consultantii nostri va vor indruma catre oferta adecvata necesitatilor dumneavoastra La PROXIMUS Broker de Asigurari puteti compara ofertele diverselor companii de asigurari si puteti astfel alege varianta sau oferta cea mai convenabila.

Servicii PROXIMUS BROKER ASIGURARI

PROXIMUS BROKER DE ASIGURARI ofera consultanta pentru elaborarea si implementarea unei strategii eficiente de gestiune a riscurilor, fara a percepe comision.

O echipa de profesionisti arata clientilor sai cum se pot controla sau diminua riscurile prin solutii tehnice de administrare eficienta a asigurarilor.

Astfel: analizam riscurile la care sunt expusi, prin natura activitatii lor, diferentiindu-le pe categorii: riscuri care pot fi eliminate, riscuri care pot fi reduse, riscuri care trebuie sa fie optim asigurate, oferindu-le posibilitatea de a adopta solutii care pe viitor le vor eficientiza afacerea si le vor reduce pierderile.
Cunoscand piata de asigurari romaneasca si internationala, putem alcatui si propune un program de asigurari complet, cuprinzand produsele adecvate, detalii despre societatile care le ofera, clauze incluse, fransize, limite de despagubire si cotatii uzuale pe piata de asigurari.
PROXIMUS BROKER DE ASIGURARI realizeaza plasarea riscurilor cu cea mai potrivita companie de asigurari si negociaza solutii optime cost-acoperire, fara a percepe comision. Acoperirea riscurilor difera de la o societate de asigurari la alta.

Noi analizam cat de adecvate sunt asigurarile in vigoare si facem recomandari in legatura cu completarea acestora. Profesionistii nostri au competenta si experienta necesare pentru a adapta nevoia de protectie a clientilor nostri la oferta societatii de asigurari. Suntem flexibili in negocierea acestora si deschisi la propunerile clientilor.

  Ce este un broker de asigurare? 

  • Va reprezinta in raport cu societatile de asigurari chiar si in caz de dauna;
  • Va sfatuieste pentru a alege cele mai convenabile polite de asigurare;
  • Se ocupa de derularea contractelor de asigurari in numele societatii dumneavoastra;
  • Este partenerul dumneavoastra avizat care va ofera consiliere specializata si este in masura sa va ofere un produs complet care sa va acopere in intregime interesul asigurabil in cazul producerii unui eveniment asigurat;
  • Brokerul este remunerat de societatea de asigurari prin comision. Astfel dumneavoastra primiti consiliere specializata fara sa platiti nici un leu in plus.

Taguri

Taguri